ponedjeljak, 31. prosinca 2007.

Iz osobne arhive (9)


Finale općinskog kupa. Juniori NK Ukrine i Poleta, u Bosanskom Brodu,
Nadam se da će se mnogi prepoznati i javiti se!


NK Ukrina, na igralištu u Gredi; (negdje oko 1984/85)
stoje.N.Čondrić,P.Grgić,G.Čabraja,I.Kurdija,P.Čabraja,N.Odobašić,D.Odobašić,Š.Stanić, trener A.Vidović; čuče: A.Čabraja, M.Đaković, Z.Rubil, I.Mijić,F.Čabraja,S.Kovačević i D.Božić.


Generacija maturanata 1963. godine. U gornjem redu, četvrti slijeva, stoji Drago Katinić iz Kričanova, poznati nogometaš NK Mladost. Zadnji desno, čuči Berislav Cerić iz Slav.Broda.


Slikano 1932. godine,
Anka Koceljević iz Sibinja, u šokačkoj narodnoj nošnji.

2 komentara:

Anonimno kaže...

Bas sam iznenandjena i drago mi je sto sam naisla na ovu stranicu. Iznenadila sam se i obradovala kad sam vidjela moga tatu u seljackom odijelu. Bit ce mu drago cuti i vidjeti. Lijepo je se sjetiti na Novo Selo, iako sam ja jedna od onih koji nisu dugo zivljeli u njemu. Bilo bi lijepo da vidimo i neke slike iz 80-ih i 90-ih godina, kako bi i mladje generacije mogle ucestovati.
Lijep pozdrav svim Tatarovcima.

Anonimno kaže...

Hvala Bogu da se konačno javio netko iz Tatara! Pozdrav Sanja tebi, i svim Marasima iz Tatara.
Nadam se da ćeš razumjeti da mi koncept bloga nalaže ovakvu dinamiku kada ide više starih slika. Nadam se uskoro (tek je 2 mjeseca od pokretanja) ćeš moći vidjeti i nešto mlađe slike iz našeg sela. Pozivam te da mailom dostaviš par slika koje bi mogao objaviti na blogu. Pozdrav.