utorak, 21. travnja 2009.

Sa sjednice Savjeta MZ N.Selo i Udruge povratnika


Pogled na obnovljenu zgradu MZ N.Selo;
Danas, 21.04.2009. godine, u Novom Selu je održana redovita sjednica Savjeta MZ N.Selo u čijem radu je učestvovalo i Predsjedništvo Udruge građana povratnika.
Na sjednici je podnešen izvještaj o realiziranim, ranije planiranim aktivnostima Savjeta i Udruge povratnika za protekli period, te planu predstojećih, prioritetnih aktivnosti Savjeta i Udruge.
Sa zadovoljstvom je konstatirano, da su u međuvremenu, zahvaljujući razumjevanju i pomoći SO-e Bosanski Brod, nasuti i popravljeni nekategorizirani seoski putevi i djelomično očišćena odvodna ''kanalska'' mreža, a u vlastitoj režiji je očišćen i uređen centar sela - oko zgrade MZ i bivše ambulante, zgrade mjesnog doma (spreman za obnovu!)
Prema informaciji predsjednika Savjeta, predstoji daljnja elektrifikacija sela o čemu se vode razgovori sa SO-e Bosanski Brod i nadležnom ''Elektrom''.
Trgovačkom sudu u Doboju su podnešena sva potrebna dokumenta za registraciju Udruge, i uskoro se očekuje konačno rješenje...
Trenutno su u tijeku aktivnosti na uređenju nogometnog igrališta (popravak podloge, postavljanje ''golova'', košenje), uz jednoglasni zaključak prisutnih, da se aktivnosti oko igrališta moraju ubrzati kako bi teren bio spreman za službeno otvaranje koje je predviđeno za nedjelju, 10.05.2009. godine u 14 sati.
Zaključeno je da se, u subotu - 25.04.2009. godine sa početkom u 9,00 sati, organizira radna akcija na uređenju nogometnog igrališta NK Ukrine, uz poziv svim novoseljanima, a posebno bivšim igračima NK Ukrine, da se odazovu ovoj akciji.
Predsjednik Savjeta MZ Mirko Đaković.

Nema komentara: