nedjelja, 29. studenoga 2009.

Iz aktivnosti MZ Novo Selo


Domaćin javne rasprave, predsjednik Savjeta MZ Mirko Đaković, sa M.Čerekom, načelnikom općine B.Brod i njegovim suradnicima.





Zahvaljujući administratoru sajta SO B.Brod, dobili smo nekoliko fotografija sa javne rasprave koja je održana u MZ N.Selo. (ažurirano: 08.12.2009)


25.11.2009. godine, u Novom Selu je održana javna rasprava na temu: ''NACRT BUDŽETA općine BROD za 2010. godinu.''
Prisutnim mještanima, nacrt je prezentirao načelnik općine Brod, g-din Milovan Čerek sa suradnicima.
Prezentacija je obuhvatila procjenu planiranih prihoda i procjenu rashoda za narednu godinu, uz pojašnjenje načina punjenja prihodovnih stavki, kao i planirane troškove za 2010. godinu.

Za mještane Novog Sela je posebno važno, da će se postojeća općinska administracija na čelu sa načelnikom Milovanom Čerekom, potruditi kako bi se iznašla sredstva za proširenje mjesnog groblja, nastavak proširenja niskonaponske mreže, kvalitetnije rješenje u opskrbi pitkom vodom (kroz kompletnuu rekonstrukciju vodovodne mreže u općini), te daljnje održavanje nekategoriziranih puteva i uređenje mreže odvodnih kanala.
Po završetku rasprave, načelnik je odgovarao na pitanja mještana i davao potrebna obrazloženja u vezi rješavanja niza egzinstencijalnih problema mještana povratnika.

Informaciju dostavio, predsjednik Savjeta MZ N.Selo - Mirko Đaković.

1 komentar:

Anonimno kaže...

potrebno provjeriti