nedjelja, 13. prosinca 2009.

U N.Selu, održan Napretkov Božićni šahovski turnir


Zajednička ''fotka'' učesnika turnira.


U sklopu aktivnosti HKD Napredak, podružnica B.Brod, danas, 13.12.2009. godine, u N.Selu je organiziran šahovski turnir ''Božić-2009'', na kojem je nastupilo 32 igrača iz Novog Sela, B.Broda, Dervente, G.Koliba, Slav.Broda, Garčina i St.Slatnika.
Nakon odigranih 7 kola, prvo mjesto je osvojio: Darko Gutić, sa 5,5 bodova, drugoplasirani je: Boris Đurđević sa 5,5 bodova, a treće mjesto je pripalo Nesimu Ahmiću, također sa 5,5 bodova. O izjednačenosti takmičara govori činjenica, da se sljedećih pet učesnika našlo na diobi 4-8 mjesta sa osvojenih 5 bodova, odnosno na zaostatku od pobjednika za svega pola boda!
Najuspješniji ''domaći'' igrač je Jozo Kovačević (7 mjesto) sa 5 bodova, a plasman ostalih učesnika se može vidjeti na gornjoj slici.
Po završetku turnira, u organizaciji HKD Napredak podružnica B.Brod, priređen je zajednički domjenak za sve učesnike i goste. Napominjem da su Novoseljani, kao i uvijek do sada pripomogli kolačima, štrudlama i ''žesticom'', i naravno - osobnim angažiranjem oko cjelokupne organizacije, ove ''Napretkove'' i naše, manifestacije.


Predsjednik HKD Napredak, prof. R.Čabraja, organizator ovog turnira, sa pobjednicima i glavnim sucem turnira M.Opačkom.


Nekoliko kadrova u vrijeme odigravanja partija.
Turnir je otvorio, predsjednik podružnice prof. Robert Čabraja.
Web-masteri Petar i Mato (iz ŠK Posavac-Ruščica), prilikom posljednjih provjera pred početak turnira.

Sve je spremno za učesnike turnira.

Nema komentara: