četvrtak, 7. siječnja 2010.

Jerko Zovak autor knjige Rat u B.Posavini 1992. godine


Iz tiska je izašla nova knjiga o nedavnom ratu na našim prostorima, autora Jerka Zovaka, pod nazivom RAT U BOS.POSAVINI 1992. godine.
Promocija knjige je održana u Slavonskom Brodu sredinom prošlog mjeseca, u prisustvu mnogih aktera toga vremena, a može se nabaviti u bivšem Generalturistu i Posavskoj Hrvatskoj, ili posjetom autorovog sajta na: www.jerkozovak.com gdje imate obrazac za narudžbu.
Nakon čitanja, knjigu iskreno preporučam svim Posavljacima, a posebno onima koji su još uvijek u dilemi i traže odgovore na mnoga pitanja vezana za događaje iz 1992. godine.

2 komentara:

veselko kaže...

Jozo ja sam Veselko iz Australije lijep pozdrav tebi i tvojima kao i ostalima, Svakako sretna ti i uspjesna Nova godina i jos jednom rijeci zahvale za rad na web-situ.zanima me kako bih mogao doci do ove knjige "rat u posavini" ja sam odavdje pokusao traziti i naruciti knjigu "Novoseljanska kronika "ali nisam uspio.ukoliko si u mogucnosti razgovarati sa autorom knjige kako ih nabaviti u australiji.Pozdrav Veselko O.

manjinas kaže...

Poštovani gospodine Kovačević,
ovim putem Vam zahvaljujem na dobronamjernoj obavijesti o izlasku moje knjige.
Kako se na raznim web stranicama i forumima sadržaj knjige komentira, a da se nije niti pogledao, a kamoli knjiga pročitala, sve zainteresirane upućujem na www.jerkozovak.com
Naime, na tom mjestu je moguće dobiti temeljne informcije o sadržaju knjige.
Vama i vašim prijateljima s bloga želim puno zdravlja, sreće i sve najbolje u 2010. god.
S poštovanjem
Jerko Zovak