nedjelja, 7. studenoga 2010.

Tri godine bloga ''Novo Selo''!

07.11.2007. godine, na ovom mjestu je objavljen prvi post (sačinjen  još 05.11.2007.g.)  o Novom Selu.
Uz veliku i konkretnu vašu pomoć i suradnju, nakon pune tri godine upornog rada u prikupljanju i objavljivanju foto-materijala o selu i njegovim žiteljima, - u međuvremenu ste imali priliku pratiti i blogove o povijesti sela i poseban blog o nastanku i radu našeg nogometnog kluba ''Ukrina''.
Nakon pune tri godine aktivnosti, sa današnjim danom evidentirano je više od 90.000 jedinstvenih posjeta blogu - Novo Selo, dok je blog o Povijesnim aspektima natanka sela,  posjetilo 18.380 vjernih posjetitelja i interesenata za našu novoseljansku povijest.
Istovremeno, blog o NK Ukrina, posjetilo je više od 7000 posjetitelja.

              U nedavnoj anketi o ''kvaliteti bloga'' -  odgovorili ste na sljedeći način: 36 % vas smatra blog - LOŠIM, 11 % - DOBRIM, a čak 53 % - VRLODOBRIM.

             No, zbog uvredljivih i neprimjerenih sadržaja u rubrici ''komentari'' (koju sam na žalost morao izbrisati!), u jednom trenutku sam razmišljao i bio u dilemi: nastaviti ili sve jednostavno prekinuti!
Ali, respektirajući vaše pozitivne ocjene, i vaš stalni interes za trenutne aktivnosti i zbivanja u Novom Selu, odlučio sam, uz sav rizik, nastaviti sa daljnjim radom, pokušavajući vas informirati o svim novostima iz našeg rodnog kraja.
            Vas molim, da putem rubrike ''pokidane veze'' i moje mail adrese, nastavite ''komunicirati'' sa ovim blogom, dostavljajući novije fotomaterijale o vama i vašim novim odredištima, o uspjesima ''mladih novoseljana'' u obrazovnom, sportskom ili umjetničkom pogledu, ili pak, jednostavno dostavite samo vaše korektne prijedloge i primjedbe u pogledu koncepta samog bloga. 
Bit ću vam zahvalan!
            Srdačno vas pozdravljam,
            administrator: Jozo Kovačević.

Nema komentara: