nedjelja, 6. ožujka 2011.

DONATORSKA VEČER HKD NAPREDAK - BOSANSKI BROD!

U subotu, 05.03.2011. godine, u SRC MIGALOVCI, HKD Napredak podružnica Bosanski Brod, organizirao je dobrotvornu donatorsku večer, s koje je sav prihod išao za stipendiranje studenata članova HKD Napredak.
Uz članove središnjice,  skupu je prisustvovao i prof.dr. Franjo Topić predsjednik HKD Napredak, kao i Zoran Ivanović, dogradonačelnik Slavonskog Broda te predstavnici Derventskog dekanata na čelu sa vlč. Franjom Tomićem.
Za oko 350 članova i gostiju, priređena je zanimljiva večer, uz aukciju umjetničkih slika nastalih na likovnoj koloniji ''Novo Selo - 2009'', te defile dječijih pokladnih maski i zanimljivu tombolu! Prigodan kulturno-umjetnički program  su izveli  članovi KUD Posavski Biseri iz Slavonskog Broda. Goste su zabavljali svirkom i pjesmom,  band - ''Tamburaši'' iz Fojnice.
Vodstvo podružnice može biti ponosno na prezentirane sadržaje i dobar odaziv sponzora i gostiju, a velike zahvale upućujem. prof. Robertu Čabraji, Šandoru Lipovcu i vlč. Ivanu Mariću koji su iznijeli veliki teret organizacije i realizacije ove lijepe i humane manifestacije!

2 komentara:

Perica kaže...

Nazočne osobe na donatorskoj večeri da li su podobno odabrani, ili je rječ o nečemu drugom?

admin. novo-selo.blogspot.com kaže...

Svi prisutni članovi HKD Napredak, podružnice Bosanski Brod, i ostali gosti (nečlanovi), kupili su ulaznice po cijeni od 100 kuna po osobi, i nisu tamo bili po ''podobnosti''!
Da ne bude zabune, ovo nije organizirano na nivou MZ N.Sela, već na nivou podružnice Bosanski Brod. Brođani, Dervenćani, Odžačani...
Dakle, svi sa kupljenim ulaznicama su mogli prisustvovati donatorskoj večeri i naravno, prilozima donirati Napretkov fond za školovanje nadarene djece.