utorak, 26. srpnja 2011.

ODIGRAN JE I ''5. MN-TURNIR'' - NOVO SELO 2011.

Na dobro pripremljenom terenu nogometnog igrališta u Novom Selu, vrijedni organizatori na čelu sa Draškom Kurdijom i ekipom, i ove godine su uspješno organizirali, već ''5.MN-turnir'' na kojem je,u nedjelju, 24.07.2011. godine, po kišnom vremenu nastupilo 12 malonogometnih ekipa.
Nakon odigranih svih planiranih mečeva (eliminacije, polufinale i finale), ove godine pobjednik turnira je ekipa ''Drvopromet'' iz Slav.Broda.
Drugo mjesto je pripalo odličnoj ekipi ''Bosna'' iz D.Višnjika, a treće mjesto su osvojili malonogometaši ''D.Vrela'', ekipa koja je na dosadašnjim turnirima uvijek prikazivala odličan nogomet i redovito stizala do polufinalnih okršaja!
Dodjeljene su i pojedinačne nagrade za najigrača, najvrata i za fer-play!
        Iako, vrijeme nije bilo naklonjeno organizatorima, zabilježena je solidna posjeta turniru, i ugodno druženje svih učesnika turnira, koje je kao i obično zabavljao band Tome Rubila!


POBJEDNICI - ekipa ''Drvoprometa'' sa vodstvom i simpatizerima.
 Drugoplasirana ekipa ''Bosna'' iz D.Višnjika.
 Trećeplasirana ekipa Donja Vrela, pred utakmicu za treće mjesto.

 
U očekivanju vašeg razumijevanja za nešto lošiji kvalitet predloženih fotografija (loše vrijeme, loša vidljivost, slaba baterija, nepažnja admina...), ipak se nadam da ste barem djelomično i vi ''bili sa nama'', na novoseljanskom igralištu!

Nema komentara: