ponedjeljak, 5. prosinca 2011.

IZ AKTIVNOSTI HKD NAPREDAK Podružnica Bosanski Brod

U nedjelju 04.12.2011. godine, u župi Gornja Močila-Sijekovac, u organizaciji HKD NAPREDAK, Podružnica Bosanski Brod, upriličen je ''susret Sv. Nikole i djece'' iz susjednih župa.
Zahvaljujući prof. Robertu Čabraji i ''njegovim'' aktivnim ''Napretkovcima'', ovo je već peti uzastopni susret na kojem se okupio priličan broj djece i roditelja, dojučerašnjih stanovnika G.Močila, Sijekovca, N.Sela, Koraća...

Svečani program i igrokaz, nakon mise, izveli su članovi Napretkove radionice za najmlađe: Katarina Kovačević, Lara Jozić, te Zvonimir, Blaž i Magdalena Čabraja.
Nakon podjele poklon-paketića, djeca i roditelji su uživali u dječijem vrtu, i u lijepo uređenom rekreativnom centru koji se nalazi neposredno uz župnu crkvu.







2 komentara:

Anonimno kaže...

Jozo nigdje nevidim Marjana Soldana a znam koliko je on tu prisutan,bila sam ljetos kada je pravio ljulje,pozdrav

Jozo, admin, Novo Selo blogspot kaže...

Bez obzira što je komentar anoniman, osjećam potrebu pojasniti: Fotke su napravljene u G.Močilima, i jednostavno su mi dostavljene na korištenje, tako da nisam niti vidio tko je sve tamo, taj dan bio. Koliko ja znam - Marijan je prilično aktivan u njihovoj župnoj zajednici i selu, ali o tome trebaju više govoriti ljudi iz G.Močila.