utorak, 27. lipnja 2017.

22.06.2017, ili UOČI KIRVAJA

                  Ove godine, u selu se patron župe Presv. Srce Isusovo slavio 23.06.2017. godine, i po svemu, a posebno po broju prisutnih ili bolje reći viđenih u selu, vidljivo je da se selo za tu prigodu posebno ''skockalo'' i uredilo.  Čak i naše mjesno groblje koje je i dalje uredno održavano i slovi za jedno od najurednijih i najbolje održavanih na cijelom prostoru B.Posavine, izgleda svježe i primjereno nastojanju župnika i vodstva Mjesne zajednice. Bilo je ugodno proći selom i zabilježiti nekoliko detalja, ali i čuti prijekor odgovornih kako svi još uvijek nismo izmirili godišnju naknadu za održavanje groblja.
Ovim putom, podsjećam sve Novoseljane koji do sada nisu dali prilog za održavanje groblja,  da ne zaborave na svoju obvezu na ovogodišnji  prilog, koji mogu izmiriti kod župnika Ante Stjepanovića, ili kod Damira Bilića-Đanca i Franje Dujmića. 
Uplata se može izvršiti i putom žiro-raćuna Udruge Povratnika a podatke možete vidjeti na stranici MZ Novo Selo koja se nalazi na popisu linkova ovog bloga: 













Nema komentara: