nedjelja, 6. listopada 2019.

DRUŽENJE VETERANA NK UKRINE U NOVOM SELU!

U sklopu redovnih aktivnosti kluba veterana NK Ukrine, u subotu 05.10.2019. godine, održano je još jedno druženje bivših nogometaša i njihovih prijatelja.
Susret je upriličen i zbog još jednog umirovljenog veterana kluba (Jozo Kovačević),  a okupilo ih se tridesetak, među kojima se uvijek nađe i želje i volje, da se ''razbaci'' na dva gola.
Utakmicu su odigrale dvije ekipe, podijeljene na one ''starije od 60'' i na ''mlađe od 60''. Neriješen rezultat (1:1) morao se razigrati izvođenjem penala. I nakon toga susret je ostao neriješen 4:4.
Druženje se nastavilo uz zakusku i kratkim sastankom u Domu kulture ''vlč. J.Majetić'', koji je konačno dobio i svoj naziv (na mramornoj ploči), Tom prilikom  predsjednik Udruge povratnika N.Selo, Franjo Dujmić  prisutne je obavijestio o narednim aktivnostima Udruge ali i predložio prestrojavanje u vođenju veterana. Tako je prihvaćeno da uz Antu Đakovića-Ćevapa, klub vode i J.Kovačević i B.Čabraja...
Sve troškove susreta su zajednički podmirili Savjet MZ N.Selo (od sredstava sa zadnjeg susreta veterana iz srpnja ove godine) i Jozo novi umirovljenik!
       Na susret su se odazvali:  Čile, Icija, Pero Miloš, Vlado Žilić, Josip Saka, Zoran Šugo i prijatelj Franjo, Stipo Mijić, Ivica Stanić-Ivanić, Jozo, Nikica Čondrić sa svojim unukom!, Zvonko Baksuz, Žika Maletić, Gučo Kovačević, Cvitan i Željka Čondrić, Anto Ćevap, Miro Krnjo, Franjo Dujmić, Miro Stanić, Željko Jularić, Ićo Aračić, Karlo Grgić, Miki Stanić, Augustin Stanić, Ivo Mijić-Čivčija, Vjeko Stanić i ekipa koja je sve pripremila: Niki i Marina Rubil, Đanac, Bruno Čabraja... (Naravno nisu svi na fotkama)
      Kao i uvijek, neki su bili spriječeni: Zvonko Krnjo, Pepo Đaković, Anto Pulija, Goran Ramin, Luka Kovačević, Ivica Mijić, Tomo Mijić, Igor Sidžo, Grile, Nikola i Slaven Kurdija......
Hvala svima na lijepom i opuštenom druženju...

Slijedi set fotografija sa jučerašnjeg druženja veterana



























Nema komentara: