nedjelja, 10. svibnja 2009.

Napokon, otvorenje igrališta NK Ukrina, u Novom Selu

Zahvaljujući Savjetu MZ i Udrugi povratnika, nakon nekoliko akcija uređenja terena NK Ukrine, na popularnoj ''Žilićki'', danas, 10.05.2009. godine uz prisustvo gostiju iz Brodsko-posavske županije koji su materijalno pomogli obnovu terena i nabavci potrebnih rekvizita (golovi,mreže,lopte...) i gostiju veterana, iz nama prijateljske Ruščice, te 30-tak bivših igrača i oko stotinjak gledatelja, u Novom Selu je odigrana utakmica veterana između NK Ukrine i NK Posavac iz Ruščice.
Veterani Ukrine su zabilježili pobjedu od 2:1, golovima Žike Maletića i Karla Grgića.
Susret su sudili, bivši savezni sudac Marko Čabraja, sa pomoćnicima: Draganom Čabrajom i Dragom Odobašićem.

Neposredno pred početak utakmice upućene su pozdravne riječi, novoseljanima, gostima i zaslužnima za obnovu igrališta, te dodjeljene zahvalnice, a kao simbol mira u zrak su pušteni golubovi (za svake dvije godine izbjeglištva po jedan golub).

Za Nk Ukrinu su nastupili: C.Čondrić, Š.Barišić, V.Žilić, I.Mijić-Čivčija, N.Čondrić. M.Crnjac-Grile, Z.Blažević-Baksuz, Š.Odobašić, Ž.Maletić, M.Stanić, K.Grgić, G.Čabraja-Ramo, S.Čabraja-Čile, P.Grgić, L.Kovačević, S.Đaković, D.Kurdija, M.Stanić-Žujo, N.Stanić, V.Đaković-Baski, A.Bilić, M.Dujmić-Krnjo.
Utakmici su prisustvovali i još neki veterani: Jozo i Zvonko Kovačević-Krnjo, J.Đaković-Pepo, A.Bilić-Pulija, P.Miloš, B.Grgić, Ž.Stanić, i M.Mijić-Pifko kao bivši trener.

Nakon utakmice priređen je zajednički objed za sve učesnike ove lijepe, i hvale vrijedne manifestacije.

(više fotografija sa otvorenja igrališta, slijedi u sljedećem postu bloga NK ''UKRINA'' na: http://nkukrina-novoselo.blogspot.com/)

1 komentar:

Anonimno kaže...

Čestitam na obnovljenom igralištu i pobjedi, još da odigrate utakmicu sa NK MLADOST-i iz Kričanova i da stadion bude pun Kričanovaca,Koraćana i Novoseljana.


Pozdrav sa plavog jadrana