petak, 10. lipnja 2011.

SASTANAK ''ODBORA'' - ANALIZA URAĐENOG... JOŠ 20 DANA!

Jučer je održan redoviti sastanak Odbora za obilježavanje stogodišnjice župe, na kojem su analizirane dosadašnje aktivnosti, te utvrđeni preostali  zadaci na okončanju priprema za predstojeću proslavu.

Prema informaciji M.Đakovića, u međuvremenu su popravljeni i nasuti nekategorizirani seoski putevi, a izvršena je i rekonstrukcija ulične rasvjete u centru sela. Predstoji detaljnije uređenje platoa željezničke pruge za potrebe parkirališta, te raščišćavanje školskog igrališta u istu svrhu.
Prema planu organizatora, zbog očekivanih prometnih gužvi u centru sela, promet od kuće Marka Jularića, pored crkve, pa sve do kuće Vlade (Marka) Rubila bio bi zatvoren, (osim za mještane koji žive na tom prostoru!), a točno vrijeme obustave prometa će biti poznato nakon konzultacija sa PU Brod, o čemu će biti posebna obavijest.
Parkiranje i zadržavanje autobusa i vozila ostalih gostiju u samom centru sela, također će biti na vrijeme regulirano.
                           Sočeni sa kratkoćom vremena i potrebom za ekipiranjem timova za prijem i posluživanje gostiju, te obavljanje svakodnevnih poslova,
ODBOR POZIVA NOVOSELJANE SVIH UZRASTA, NA ZAJEDNIČKI SASTANAK KOJI ĆE BITI ODRŽAN U NEDJELJU 19.O6.2011. GODINE, U 12 SATI U PROSTORIJAMA ŽUPNE SALE U NOVOM SELU.
                           Odbor je zaključio, da će pojedinačni popis donatora ove manifestacije  biti objavljen na ovom blogu po okončanju proslave, tijekom srpnja mjeseca, s tim da su popisi darovatelja stalno postavljeni na oglasnim mjestima u župnom dvorištu i u MZ N.Selo. 
                           Svima vama koji ste dali svoje priloge, Odbor upućuje riječi zahvale i poziva vas da uzmete učešća i u narednim radnim akcijama koje se organiziraju u selu - svake subote!

Informaciju dostavio, supredsjedatelj Odbora - Mirko ĐAKOVIĆ.

Nema komentara: