nedjelja, 18. prosinca 2011.

ZAVRŠEN ''4.BOŽIĆNI ŠAHOVSKI TURNIR - N.SELO '11''

U organizaciji HKD Napredak, podružnica B.Brod, danas, 18.12.2011. godine u Novom Selu je održan već četvrti, tradicionalni Božićni šahovski turnir.
Igrano je 7 kola po švicarskom sustavu, sa tempom od 10 minuta po igraču i prema Pravilima FIDE za ubrzani šah.

Zahvaljujući prof. Robertu Čabraji,  predsjedniku Napretkove podružnice, turnir je postao tradicionalan, i na njemu su se i ove godine okupili natjecatelji i promatrači iz okolnih mjesta, ali i iz susjedne Hrvatske.
Ukupno je nastupilo 23 igrača koji su došli iz: Dervente, Koraća, G.Koliba, Slavonskog Broda, St.Slatnika, Garčina, Vinkovaca, Ruščice, Starog Topolja, a naravno, nastupila je i nekolicina naših novoseljanskih zaljubljenika u ovu drevnu igru.
Neposredno prije početka turnira, prigodne zahvalnice i riječi zahvale za pomoć i doprinos u promicanju rada HKD Napredak, dodjeljene su Senadu Žepčanu iz G.Koliba i vašem administratoru, te Savjetu MZ Novo Selo.
Posebno je zahvaljeno i vrijednom aktivisti Nikiju Rubilu, na nesebičnom doprinosu koji je dao u mnogim napretkovim manifestacijama i akcijama!
                  Na kraju, treba spomenuti i pobjednike ovog turnira.
                  I ove godine, prva tri mjesta su osvojili gosti iz Dervente: 1. B.Đurđević, 2. D.Kokanović i 3. B.Cvijanović.
                  Kao i ranijih godina, organizator je prigodnim napretkovim kalendarom, nagradio najstarijeg novoseljanskog takmičara,  Pericu Đakovića - Brodova!
                  Po završetku turnira, organizator je priredio mali domjenak i druženje svih takmičara i promatrača, ovog lijepog predbožićnog druženja u Novom Selu!

Mini foto-album sa današnjeg turnira:
Nema komentara: