četvrtak, 11. rujna 2014.

''CARPE DIEM'' - SVEČANA SALA OBITELJI GRGIĆ

Nova svečana sala, investicija obitelji Drage Grgića, povratnika iz Australije


               Nakon pribavljenih potrebnih dozvola, te obavljenog tehničkog prijema, na adresi: Sjeverna ulica 7. u Slav. Brodu, (u neposrednoj blizini ''Lesnine'' i Stanice za tehnički pregled ''Eurobrod''), započela je sa radom nova svečana sala, opremljena prema najsuvremenijim EU-standardima, i najsuvremenijom opremom koja se može naći na tržištu.
Potpuno uređena zgrada raspolaže sa dvije sale, odvojene u dvije etaže i posebno prilagođene broju gostiju. Velika sala, u donjem dijelu objekta raspolaže sa 500 mjesta (sjedišta), a manja na katu, može ugostiti oko 150 gostiju. U krugu ove nove svečane sale, za goste je osigurano i 160 parkirnih mjesta.
               Sale su opremljene najmodernijom leed-rasvjetnom opremom, a 1200 rasvjetnih mjesta unutrašnjost sale opskrbljuje sa dvanaest ugodnih boja, dok bešumna tehnologija klimatizacije i grijanja, te vrlo funkcionalan inventar - namještaj (okrugli stolovi, sa udobnim stolcima širine 55 cm), gostima omogućavaju maksimalni komfor i tako potrebnu udobnost!
Posebna novost u ponudi ovog objekta (za sada jedinog u Slav.Brodu), je mogućnost ulaska mladenaca u automobilu, direktno u svečanu salu među goste!
Pored navedenog, u ponudi su već uobičajeno sobe za mladence i goste sa kompletnom opremom, a na raspolaganju su po šest toaleta, muških i ženskih, te posebno prilagođeni toaleti za invalidne osobe...
               Unutrašnjost krasi, posebno naglašen i ukrašen podij za mladence, te uređaj za ''teški dim'' koji ne ometa snimanja svečanosti jer se ne diže više od koljena gostiju! I još mnogo, mnogo toga, do sada neviđenog u brodskoj ponudi.

Kontakt telefon: 035/256-196, i 097 766-7963.

Nema komentara: