ponedjeljak, 20. veljače 2012.

VIDEOZAPIS - BELOT KUP I ''ONO POSLIJE''

Zahvaljujući našem prijatelju Senadu pred vama je njegov iscrpan  videouradak koji je napravio za vrijeme i ''poslije'' BELOT KUPA Novo Selo 2012!
(administratora ovog bloga ima neuobičajeno mnogo u ovom prilogu, čak i previše! pa očekujem da moju ''ulogu u ovom filmu'' zanemarite).

2 komentara:

Anonimno kaže...

Ne slažem se sa tekstom priloga. Administratora novoseljanskog bloga nema previše u video dokumentu, zapravo ga ima premalo u odnosu na sjajan zavičajni višegodišnji doprinos. Skromnost jest zaista vrlina, ali ja sam po prvi put bio u prilici da se na neki moj prijateljski način odužim Jozi, pa sam to na ovaj način iskoristio. :) Pozdrav Novom Selu

mika kaže...

pozdravljam organizatore turnira ,svaka im cast.po snimku stosam vidio bilo je izgleda super,vidim ima puno mladih sto je me obradovalo ,samo malo je bilo moje generacije sto me iznenadjuje a ima ih puno u sl. brodu.samo tako treba nastaviti da se zna da novo selo jos nije izumrlo ,jos jednom pozdravljam organizatore ,uglavnom su to ljudi sto sve organizuju u novom selu isti itrebali bi se i ovi ostali na njih ugledati sto su u sl. brodu,pozdrav mojim novoseljanima.