četvrtak, 9. srpnja 2020.

SJEĆANJE NA POGINULE NOGOMETAŠE NK UKRINE

       Kao i svake godine, veterani NK Ukrine u znak sjećanja na svoje poginule prijatelje-nogometaše, kod spomen obilježja u Novom Selu položili su vijenac i zapalili svijeće za svoje sportske prijatelje kao i za poginule mještane Novog Sela u zadnjem ratu.
Na žalost, zbog posebno loše epidemiološke situacije u BiH (kao i njenom okruženju), ove godine neće biti memorijalnog turnira niti uobičajenih sportskih susreta veterana kluba.
U dogovoru sa Udrugom povratnika i Savjetom MZ, dogovoreno je da vijenac položi proširena delegacija veterana kluba, u kojoj su uz bivše nogometaše svih generacija bili i nekadašnji  sportski radnici ali i sadašnji aktivisti Udruge i Savjeta MZ.
Događaju su prisustvovali: Slavko Čabraja, Josip Kovačević, Cvitan Čondrić, Nikola Čondrić, Miki Stanić, Ivo Mijić, Zvonko Blažević, Jozo Kovačević, Damir Bilić, Anto Đaković, Bruno Čabraja, Ivica Aračić i Josip Miloš.
      Sastanak svih veterana će se održati u Slavonskom Brodu kada će se razgovarati  o narednim aktivnostima i eventualnim sportskim susretima, zavisno o epidemiološkim ograničenjima.













Nema komentara: