ponedjeljak, 27. srpnja 2015.

DRUŽENJE VETERANA NK UKRINE

                      Iako su godišnji odmori u punom jeku, u organizaciji veterana NK Ukrine i Udruge povratnika, proteklog vikenda u Novom Selu upriličeno je sportsko i prijateljsko druženje sa Petrom-Peškom ČABRAJOM,  neposredno pred njegov povratak u Australiju! 
Peško je u sportskom smislu ''zadužio'' novoseljanski nogomet i kao igrač i kao trener, i najmanje što se moglo napraviti u njegovu čast je ovaj sportski susret i druženje koje su, kao i ranije  financirali prisutni.
Ovom prilikom improvizirano je malonogometno igralište u neposrednoj blizini Mjesne zajednice i crkve, a nakon zagrijavanja s loptom, druženje se nastavilo u mjesnom Domu, gdje je sve začinjeno ''zvucima rodnog kraja'', uz šargiju i violinu.
Uz posebnog gosta Peška Čabraju, druženju su se odazvali sljedeći veterani NK Ukrine: Perica Miloš, Dragan Čabraja, Anto Dujmić, Drago Odobašić, Zvonko Kovačević, Miro Dujmić, Miro Stanić, Nikica Čondrić, Vlado Žilić, Ivica Pranjić, Ivo Mijić, Zoran Odobašić, Dražen Kurdija, Mirko Mijić-Pifko, kojima se  naknadno pridružio i vaš administrator. 
Sve su organizirali i pripremili  Franjo Dujmić i Damir Bilić, uz ostale članove  Udruge povratnika, i svima veliko hvala! 


















Nema komentara: