nedjelja, 14. srpnja 2019.

ODRŽAN PRVI MEMORIJALNI TURNIR MN-VETERANA



    U organizaciji kluba veterana NK ''Ukrine'' i Udruge povratnika N.Selo, 13.07.2019. godine održan je Prvi, pozivni memorijalni turnir u malom nogometu - veterana.
Pored ekipe veterana NK Ukrine, sudjelovale su ekipe NK ''Sloga'' Koraće i MNK G.Močila, dok su veterani ''Mladosti'' Kričanovo stigli u nekompletnom sastavu i nisu nastupili. 
Nakon odigranih utakmica po KUP-sustavu, najuspješniji  bili su veterani NK ''Sloga'' iz Koraća, a iza njih su se plasirali malonogometaši G.Močila i posljednja NK ''Ukrina''. Veterani ''Mladosti'' ostali su bez plasmana,

   Prije početka turnira, prisutni su položili vijenac i zapalili svijeće kod spomenika poginulim Novoseljanima, među kojima su i bivši nogometaši NK ''Ukrine'': Petar Boras, Viktor Dujmić-Krnjo, Petar Dujmić-Šmekana, Ivan Kurdija-Inđo, te braća Pavo i Pilip Žilić.

 Svim ekipama su dodijeljene zahvalnice i monografije NK ''Ukrine'', a pobjedniku je pripao i prigodan pehar.
Druženje se nastavilo u mjesnom Domu, gdje je prvo otpjevana himna našeg kluba, a zatim je pročitana i pjesma, posvećena bivšim nogometašima ''Ukrine'' Inđi KURDIJI i Pavi ŽILIĆU.  Stihove je napisao Pavo Garić, a zbog opširnosti ovdje je ih prenosim kao fotografiju:






Stihove pjesme pročitao je Franjo Dujmić, a autor ih je naslovio jednostavno: ''Pavi i Inđi''. Prisutni su dugim pljeskom odali počast bivšim nogometašima i zahvalili se odsutnom autoru!
      Za organizaciju i realizaciju ovog događaja, posebne zasluge pripadaju Franji Dujmiću, Anti Đakoviću-Ćevapu i Damiru Biliću-Đancu i njegovoj ekipi.
     U nastavku pogledajte set fotografija, snimljenih na jučerašnjem okupljanju veterana, malonogometaša ''Ukrine'' i naših prijatelja koji su uveličali ovaj događaj:































  



Nema komentara: